# # 2 # 3 3WoMen-Collection: lamanya x update..
CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Wednesday, February 16, 2011

lamanya x update..

salam semua...rasa lama sgt x update kat sini...harap korang jgn jemu2 datang sini tau :)...erm byk benda nak cakap ni....okeh2..

kepada sesiapa yang belum dapat free gift dari 3women 2 sila contact kami dengan segera...mana tau kami terlepas pandang @ x perasan...yang tu amat2 kami kesali..jgn segan silu tau...email @ call kami :)



p/s: kami dalam proses kemas kini stok2 tudung sekarang ni...untuk stok tudung terbaru sila bersabar okeh..

5 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

salam... mummyHaza x dapat free gift tu... hehehe nak tanye nama yg ade dlm entry lepas tu, dapat ker? heheheh

pEmiLik 3women collection said...

mummyhaza x dapat lagi ker?..semua nama tu dapat...nnt 3women chek balik erk...

ifnirsweet said...

sori bertanya..cik 3women bgi semua gift ntuk pserta ek?hihi..ifnir ada bgi almt itu hri kt emel..or ifnir xterpilih :D

AkmaFaizal said...

saya pun termasuk ke? wokey nnt email le..ade org nak bg free gift kan..hehe :)

EkaWeird said...

err... tak dapat pun.. :(
ke x dpt email ika??